Cannabis Te Koop | Psilocybine Paddenstoelen Kopen

Hennep op de tweesprong
Hennep op het kruispunt, Amerika's hennepbeweging heeft in de afgelopen 25 jaar een lange weg afgelegd. Vandaag beleeft CBD hennep zijn eigen dag in de zon. Overal waar je kijkt, is er wel een nieuwtje - van CVS die in 800 winkels hennep verkoopt tot Martha Stewart die in CBD-geïnfuseerde producten voor huisdieren stapt. In de komende tien jaar zal de verkoop van CBD-hennep naar verwachting die van vitaminen evenaren.

Toch maken bewuste consumenten zich steeds meer zorgen over het feit dat de hennepplant een belangrijke bio-accumulator is die pesticiden en andere verontreinigingen concentreert. Zullen we kiezen voor CBD-hennepbloemen die gekweekt zijn in met RoundUp doordrenkte niet-biologische grond, of zullen we die kiezen die gekweekt is op biologisch geteelde grond?

CORN 2.0
Veel van de huidige leiders in CBD, en nieuwkomers zoals Canopy Growth en de recente koper van Manitoba Harvest, Tilray, zijn afkomstig uit de wietindustrie.

De wietbaronnen brengen een cowboycultuur met zich mee die is ontstaan door jarenlang in de schaduw van de zwarte markt te opereren. De wietindustrie is berucht om haar vernietiging van het milieu, overvloedig gebruik van chemicaliën en gebrek aan transparantie. In een stormloop op bedrijfswinsten lijken de wietgoden de hennepindustrie te willen sturen in een herschapen versie die we Corn 2.0 zouden kunnen noemen. We hebben het niet alleen over chemicaliën, maar ook over GMO-veredeling om "THC-vrije" hennepvariëteiten te creëren, uiteraard zonder etiket.

Hennep onttrekt, net als maïs, stikstof aan de bodem terwijl het groeit. De overgrote meerderheid van de hennepteelt in de VS voor vezels of bloemen gebruikt grote hoeveelheden synthetische stikstofmeststof, wat grote milieuschade veroorzaakt aan lokale beken, meren en oceanen. Binnenkwekers van wiet gebruiken hetzelfde type hardnekkige stikstofmeststof, gemaakt van fracked aardgas.

Helaas eist de U.S. Hemp Authority (een handelsgroep die werd opgericht om normen op te stellen en producten te certificeren) niet dat merken vermelden dat ze GGO's gebruiken of zelfs maar vermelden of de hennep van een merk uit Europa of China komt. Veel oude hennepbondgenoten zijn niet gelukkig met deze overhaaste, 'pay to play' standaard, die door de wietbaronnen zelf is gecreëerd met hulp van de industriële landbouwsector. Zie deze brief die ik medeondertekend heb.

Afgezien van de gezondheid van de bodem zelf, dragen meststoffen in belangrijke mate bij tot klimaatverandering en is afspoeling na stormen de belangrijkste oorzaak van dode oceaanzones in de Golf van Mexico. We moeten allemaal acht slaan op de volgende oproep: Als we in ons huidige tempo overtollige koolstof en warmte lozen, zullen alle vissen, dolfijnen en walvissen in onze zeeën naar verwachting in 2040 verdwenen zijn als gevolg van het afsterven van plankton.

REGENERATIE MET HENNEP
Een belangrijk verschil in de manier waarop gecertificeerde biologische hennep wordt geteeld, is het gebruik van hernieuwbare gewassen zoals klaver of luzerne voor de stikstofvoorziening. Wil je de Cliff's Notes over hoe de landbouw, de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde klimaatverandering, kan ook de belangrijkste oplossing door middel van betere praktijken, zoals compostering, dekkings-gewassen, en biodiversiteit te krijgen? Klaar voor een paradigmaverschuiving? Bekijk de twee minuten durende trailer voor Kiss the Ground, een grote speelfilm (mede geproduceerd door deze schrijver).

De bloeiende hennepindustrie kan overschakelen op meer milieuvriendelijke en klimaatvriendelijke landbouwpraktijken. Zij kan zich richten op de gezondheid van de bodem in plaats van op de vage bedrijfstaal van "verantwoorde landbouw" en "duurzame methoden". Honderden hennepmerken hebben beweerd dat hun hennep biologisch is, maar hebben geen bewijs kunnen leveren van biologische certificering voor hun kweekmethoden of zelfs hun merk.

BEDRIJF

Wilt u de meest kosteneffectieve marihuana dispensary vinden? Als het aankomt op Sativa of hybride cannabis soorten, garanderen wij de laagste prijs per gram in de business.

CONTACT OPNEMEN

Copyright &copy betahempglobal.com 2021. Alle rechten voorbehouden

nl_NLDutch